Beste Zangers – Aflevering 4: Floor Jansen

In de 4de aflevering van het muziekprogramma “Beste Zangers” staat Floor Jansen centraal.

Tim Akkerman – Nemo (Nightwish)

Tim Akkerman opent de aflevering van deze avond. Floor is geen vreemde voor Tim. Hij kent Floor al jaren vanuit het festivalcircuit in Nederland. Tim steekt het nummer “Nemo” van Nightwish in een nieuw punk/rock-jasje.


Ruben Annink – They dance alone (Sting)

De vader van Floor is een grote fan van Sting. Hierdoor kwam Floor in haar jeugd vaak in aanraking met zijn muziek. Ruben kiest voor het nummer “They dance alone”.


Emma Heesters – Strong (After Forever)

Emma zingt het nummer “Strong” van Floor’s vroegere band After Forever. Het nummer deed Emma denken aan haar moeder, die enkele jaren geleden kanker overwon. Floor heeft dit nummer indertijd geschreven voor haar moeder, die aan reuma lijdt.


Rolf Sanchez – Hotel California (Eagles)

Rolf neemt het nummer “Hotel California” van de Eagles onder handen. Hij had ergens gelezen dat Floor een grote fan is van de Eagles en van het nummer.


Samantha Steenwijk – Ik ben altijd dicht bij jou (Our Decades In The Sun – Nightwish)

Samantha zingt in deze aflevering een Nederlandstalige versie van het nummer “Our Decades In The Sun” van Nightwish. Ze zag er een beetje tegen op om dit nummer live te brengen omdat dit nummer voor haar emotioneel beladen is.


Henk Poort – Sound of Silence (Disturbed)

Henk is enorm zenuwachtig voor deze aflevering. Hij gaat het nummer “Sound of Silence” zingen, maar wel de metal-versie van Disturbed.

Bekijk de volledige aflevering op deze link!
Beluister alle nummers op deze link!