Beste Zangers: Aflevering 8 – Duetten

In de 8ste en laatste aflevering van het muziekprogramma “Beste Zangers” worden er duetten gezongen. Iedereen mag zelf kiezen met wie ze een duet willen zingen. Floor zingt in deze aflevering een duet met Tim Akkerman en Henk Poort.

Tim Akkerman & Floor Jansen

In de 6de aflevering (Emma Heesters) heeft Floor het nummer “Shallow” van Lady Gaga en Bradley Cooper gezongen. Tim Akkerman vond de versie van Floor prachtig, maar vond het jammer dat het niet in duetvorm was gezongen. Daarom vroeg hij aan Floor om in deze aflevering het nummer samen te zingen.


Floor Jansen & Henk Poort

De aflevering werd afgesloten met een duet tussen Floor Jansen en Henk Poort. Toen Floor te horen kreeg dat Henk Poort ook meedeed aan het programma “Beste Zangers” wist ze meteen dat ze met hem “Phantom Of The Opera” wilde zingen. Henk was hiermee akkoord maar had wel één voorwaarde. Als Nightwish naar Nederland komt, wil Henk dit nummer samen met Floor en de volledige band nog een keer zingen. Hopelijk krijgen we dit duet op 24 november 2020 in de Ziggo Dome te horen!

Bekijk de volledige aflevering op deze link!
Beluister “Shallow” en “Phantom Of The Opera” op deze link!