Goedenavond dames & heren…

Goedenavond dames & heren

Op dit moment zijn de meeste stukken van de bas voor het nieuwe album opgenomen. Ik ben enkele weken terug begonnen maar deze keer heb ik, net zoals de andere bandleden, mijn tijd genomen voor de opnames. Het is echt een luxe om je eigen materiaal te hebben en als vroegere studio ingenieur gewerkt te hebben. De laatste twee weken heb ik het wat kalmpjes aan gedaan. Je weet wel met die feestdagen…

Nu ben ik het diepste in mij aan het voorbereiden voor enkele kritische stukken. Ik doet dat altijd voor ik start met iets op te nemen. We zijn nog steeds geen pop band en deze nummers hebben echt serieuze explosieven nodig. Spijtig genoeg kan ik het jullie nog niet laten horen…

Ik moest het er echt nog eens inwrijven. Ik ben een sadist, weet je. A propos, de nummers zijn echt wel goed…

Natuurlijk zou ik dit project zo snel mogelijk  willen afronden en uitbrengen zodat de hele wereld het eindelijk kan beluisteren. Het succes waarmee we gezegend of vervloekt zijn, eist zijn tol altijd wel ergens. Alles moet op lange termijn gepland worden. Alle onderdelen zoals het vrijgeven van het album, video’s en tours moeten zorgvuldig op elkaar afgestemd worden wanneer je in dit stadium zit.

En zo wordt iedereen het wachten beu. Probeer zo geduldig mogelijk te zijn en we zullen ons best doen om jullie hiervoor later te belonen!

Ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben gehad, ook voor de mensen die zich daarmee niet bezig houden. Het is een nieuw jaar: 2011. Laten we er een goed jaar van maken!

Respect!

Marco