Petrax Studio – Deel 2 – Maart 2011

Hallo lieve mensen en fans!

Ik ben hier al enkele dagen in de studio een poging aan het ondernemen om te zingen. Amateur dat ik ben, lijkt het erop dat ik niets goed kan doen. Ik heb al zitten huilen en lachen. Ik ben al van het dak gesprongen recht in de sneeuw. De jongens hebben mij proberen op te zwepen, maar het enige wat ik met de wereld nu nog kan delen zijn de littekens op mijn kont. Mikko heeft er een mooi foto van gemaakt.

Even serieus nu, ik ben eigenlijk bijna klaar. De laatste dagen spuug ik woorden en noten uit zoals een radiostation. Nog slechts één nummer te gaan en bij de algemene controle van de nummers moeten er misschien nog een paar plaatsen opgevuld worden, dan is mijn werk gedaan. De vloek waar Tuomas het over had, lijkt al een beetje gebroken. Ik ben heen en terug naar Thailand gevaren en voel me hierdoor veel beter. Ga even uit de weg, want ik spuug over mijn schouder zodat ik degene die deze vloek heeft uitgesproken kan raken.

Op dit moment ligt mijn verantwoordelijk bij het schrijven van deze blog en de sauna klaarmaken voor deze avond. Dus…Is er nog iets dat ik jullie moet vertellen voordat we allemaal naakt en bezweet zijn? Ah-ha! Geen vragen meer! Probeer dat beeld vast te houden!

Cheers!

Marco

 

Foto’s: