Nightwish Zomerkamp 2010 – Week 32

Vorig weekend verliet Marco ons om zijn verantwoordelijkheden op te nemen bij Tarot & Northern Kings. We besloten om het laatste nummer te repeteren en bepaalde stukken van nummers te overlopen waar we nog niet 100% tevreden over waren. We ontdekten veel kleine trucjes die de finishing touch aan de nummers bracht,  zoals bijvoorbeeld kleine pauzes. Het laatste nummer bleek een geweldige melodie te hebben dat genoeg stukken bevat voor 3 volledige liedjes, maar toch nog een strak geheel vormt van snelle riffs, trage en mooie stemming en een zwaar ritme.

Op maandag namen we een dagje verlof en gingen we naar het meer met een professioneel visteam. Jullie hebben waarschijnlijk al wat foto’s gezien van de vangst in de fotosectie. Het is bemoedigend om te weten dat vissen niet enkel een kwestie is van goed geluk. Kennis en materiaal heeft een groot effect op de resultaten. Maar natuurlijk, om een hele grote te vangen heb je wat geluk van hierboven nodig…

Op donderdag gingen we naar een baseballmatch van KIPA-90, onze lokale trots. Het team speelde heel goed, maar jammer genoeg was de tegenstander ietsje beter. Het is al het einde van het seizoen en op het moment dat ik dit neerschrijf is het laatste spel geëindigd in een verlies, dus voor ons is het seizoen gedaan. Maar het team toonde veel potentieel en hopelijk kunnen we volgend jaar de beker winnen.

In het weekend kwamen wat vrienden langs, waaronder Sami Vänskä, en we spendeerden het hele weekend aan watersporten, darts en lachen. De beste activiteit was het zitten in een donut en met volle snelheid achter een boot hangen. Je weet dat het goed is als plezier en pure horror elkaar in het midden ontmoeten… Ik heb uiteindelijk ook geprobeerd te waterskiën met 1 waterski, en tot iedereen zijn verbazing lukte het bij de eerste keer! Wat een geweldig gevoel was dat! JIHAA!

Nu nemen we vrijaf tot donderdag. Af en toe is het goed om wat afstand te nemen van de nummers om een frisse kijk te hebben.

Hou jullie goed!

Jukka

 

Foto’s: