Update over de fanclub

Deze maand bestaat onze fanclub 10 jaar! De afgelopen weken is er hard aan de website gewerkt om het gebruiksgemak te vergroten en alles te updaten. Zoals je misschien al weet is er een nieuw Nightwishalbum in aantocht. De band is begin juli gestart aan hun zomerkamp waar ze de nieuwe nummers gaan repeteren en opnemen. Met deze mooie vooruitzichten zetten we alle informatie over onze fanclub nog eens op een rijtje.

Het doel van de fanclub is om de Belgische Nightwishfans dichter bij elkaar te brengen. Op de website kan je terecht voor het allerlaatste Nightwishnieuws, informatie over de band en hun projecten naast Nightwish.

Lid worden van de Belgische Nightwish Fanclub is helemaal gratis. Als geregistreerd lid krijg je toegang tot het forum waar je samen met andere fans kan discussiëren over Nightwish, andere bands, concerten, festivals en dagdagelijkse zaken. Zo kom je in contact met andere fans en leer je nieuwe mensen kennen. Geregistreerde leden krijgen ook toegang tot de chats en kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Registratieformulier
Mijn profiel
Chat
Forum

Wil je lid worden van onze fanclub? Registreren is heel gemakkelijk! Maak je eigen profiel aan op onze website via onderstaande link!

REGISTREREN

Sinds kort hebben wij ook een officiële groep op Facebook. Je kan lid worden via onderstaande link!

OFFICIËLE GROEP OP FACEBOOK

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste Nightwish- en fanclubnieuws? Schrijf je dan ook in op onze nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN