Virtuele liveshow op 12 en 13 maart 2021

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2021 organiseert Nightwish een virtuele liveshow. Ze zullen optreden in een virtuele taverne, The Islanders Arms. De nummers van het nieuwe Nightwish album, Human. :||: Nature., zal je voor het eerste live te horen krijgen tijdens dit optreden. Op beide avonden zal er een volledige liveshow van 90 minuten met een gevarieerde setlist gespeeld worden.

Het is een interactieve virtuele liveshow opgebouwd in een 3D-wereld. De stream van het optreden kan je bekijken via je computer en/of mobiele apparaten. Je kan je eigen avatar maken en zelfs aankleden met Nightwish merchandise. Je hebt ook de mogelijkheid om te juichen, te reageren met emoji’s en zelfs te chatten met fans.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de officiële website van Nightwish! Je kan ook een bundel kopen met een exclusief gelimiteerd t-shirt.

Wanneer:
Europa: vrijdag 12 maart 2021 om 20u00 (CET)
Noord- en Zuid-Amerika: zaterdag 13 maart 2021 om 8pm (ET) / 5pm (PT) / 10pm (BRT) / 7pm (CST) (België: 14 maart 2021 om 02u00)

Tickets:
https://nightwish.com/

Officiële evenement op Facebook:
RSVP