Virtuele liveshows uitgesteld naar 28 en 29 mei 2021

De virtuele liveshows van Nightwish, gepland op 12 en 13 maart 2021, zijn uitgesteld naar 28 en 29 mei 2021.

Nightwish zal een uniek optreden geven in de virtuele taverne, The Islanders Arms. De nummers van het nieuwe album, Human. :||: Nature., zal je dan ook voor het eerste live te horen krijgen. Op beide avonden zal er een volledige liveshow van ongeveer 90 minuten gespeeld worden.

Deze interactieve virtuele liveshow zal opgebouwd worden in een 3D-wereld. De stream van het optreden kan je bekijken via je computer en/of mobiele apparaten. Je kan je eigen avatar maken en zelfs aankleden met Nightwish merchandise. Je hebt ook de mogelijkheid om te juichen, te reageren met emoji’s en zelfs te chatten met fans.

De reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Op 15 februari en 1 mei 2021 gaan de ticketprijzen omhoog. Er zullen vanaf 15 februari ook VIP-pakketten aangeboden worden.

Wanneer:
Europa: vrijdag 28 mei 2021 om 20u00 (CET)
Noord- en Zuid-Amerika: zaterdag 29 mei 2021 om 8pm (ET) / 5pm (PT) / 10pm (BRT) / 7pm (CST) (België: 30 mei 2021 om 02u00)

Tickets:
https://nightwish.com/

Officieel evenement op Facebook:
RSVP